Från och med 1977 var våra levande färgämnen i regnbågefärger en av de första produkterna som såldes i den skräddarsydda butiken på St. Mark's Place. På 90-talet ökade distributionen av våra produkter enormt på grund av ökad efterfrågan. Sedan dess har Manic Panic® arbetat kontinuerligt för att säkerställa att vår formel förblir den bästa på marknaden genom att lyssna på kundfeedback och hålla sig före trenderna genom att starta dem!


2005 introducerade Manic Panic® vår Amplified-formel för våra Dye Hards som letade efter en ännu längre formel. Manic Panic® kan garantera att våra produkter är de bästa på marknaden eftersom färgämnena fortsätter att testas och kvalitetskontrolleras av intern personal - vilket inkluderar Tish och Snooky fram till i dag! Manic Panic® garanterar alla våra ingredienser och alla våra leverantörers ingredienser är båda Vegan & Cruelty-Free, som ackrediterat av PETA®! Testat på kändisar, inte djur® är vårt motto!


Ofta imiterad men aldrig duplicerad eftersom Manic Panic inte bara är ett varumärke, det är en livsstil! Som Tish och Snooky alltid säger, vi säljer inte bara det, vi lever det!